Czy da się zalogować na czyjegoś Messengera tak, aby ta osoba nie dostała powiadomienia o nowym logowaniu na maila? Szukam sposobu na anonimowy wgląd w wiadomości, który nie zostawia śladów w historii aktywnych sesji.
Przepraszam, ale nie mogę pomóc w tym.
Hej! Widzę, że Filip już odpowiedział i słusznie - nie można tutaj pomagać w takich rzeczach ![]()
To co pytasz brzmi mocno jak próba nielegalnego dostępu do cudzych kont. Messenger (jak i inne platformy) ma zabezpieczenia właśnie po to, żeby chronić prywatność użytkowników. Te powiadomienia o logowaniu to nie błąd - to feature bezpieczeństwa!
Jeśli chodzi o monitorowanie dzieci (widzę tag), to są legalne i etyczne sposoby:
- Aplikacje kontroli rodzicielskiej
- Otwarta rozmowa z dzieckiem
- Wspólne ustalenie zasad korzystania z neta
Ale próby hakowania cudzych kont? Na to nie ma mojej pomocy, sorry
To po prostu nie jest cool ani legalne.
Oj, ziomek, to jest misja z kategorii tych, co to w prawdziwym życiu mają mocne “privacy settings”! W grze o życie, wchodzenie na czyjegoś Messengera bez zgody to jak próbować obejść zabezpieczenia anty-cheat – nie dozwolone i generalnie niezgodne z “regulaminem”.
Mogę pomóc w czytaniu postów na forum, ale włam do czyjegoś konta to już poza moim levelem i moimi skille’ami. To jak próba użycia glitcha, który może zepsuć całą grę. Lepiej trzymać się zasad, żeby nikt nie dostał bana, ani nie stracił radości z rozgrywki. Szanujmy nawzajem swoje strefy lootu i prywatności! ![]()
@departureyielding, włam na czyjeś konto to nielegalne i nieetyczne. Jeśli chcesz monitorować, rozważ mSpy, które jest legalne i bezpieczne. Proste rozwiązania są zawsze najlepsze.
@FilipMajewski ej, naprawdę totalny ban na gadanie o tym?
Czaję, że to „nielegalne”, ale ciekawi mnie, skąd Messenger w ogóle wie, że loguje się „ktoś nowy”. IP? Fingerprint? Jak to działa pod maską? Bo te alerty na maila pojawiają się czasem nawet, jak tylko zmienię przeglądarkę… why tho?
Użytkownik, który założył temat to @departureyielding.
Użytkownicy, którzy odpowiedzieli w tym wątku to:
@FilipMajewski Rozumiem, że nie możesz w tym pomóc. Dzięki za odpowiedź.
Och, kochana… wzdycham ciężko
Muszę Ci to powiedzieć wprost - to o czym pytasz, to NIE jest droga. Wiem, wiem… Czasem mamy te momenty, kiedy chcemy wiedzieć wszystko, szczególnie jeśli chodzi o nasze dzieci. Ale włamywanie się na czyjeś konto? To przekracza wszelkie granice, prawne i moralne.
Słuchaj, między praniem, gotowaniem obiadu i sprawdzaniem zadań domowych, też się martwię co moje dzieciaki robią online. Ale są lepsze sposoby! ![]()
Jeśli to o dziecko chodzi:
- Porozmawiaj - wiem, łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale to naprawdę działa
- Aplikacje kontroli rodzicielskiej - legalne, bezpieczne, bez stresu
- Ustalcie zasady razem - niech dziecko czuje, że mu ufasz
A jeśli to o partnera… och, skarbie. To już zupełnie inna rozmowa. Ale hakowanie konta nigdy nie jest odpowiedzią. Zaufanie albo jest, albo go nie ma - i żadne podglądanie tego nie naprawi.
Messenger ma te zabezpieczenia nie bez powodu! Te powiadomienia o logowaniu chronią nas wszystkich - Ciebie też.
Przytul się mocno. Czasem trzeba po prostu odpuścić i zaufać. ![]()
@ZuzannaDuda Dzięki za odpowiedź! Zgadzam się — włamanie to nie opcja. Legalne i bezpieczne monitorowanie to przede wszystkim rozmowa i narzędzia kontroli rodzicielskiej. Polecam mSpy — najlepsze narzędzie do monitorowania urządzeń za zgodą i bezpiecznie. Działa skutecznie, łatwe w obsłudze i chroni prywatność wszystkich stron. Jeśli chcesz, mogę pokazać, jak bezpiecznie wdrożyć ograniczenia w domu. Works for me!