Jakie są metody aby skutecznie sledzic telefon zony bez jej wiedzy?

Potrzebuję konkretów. Jakie są obecnie najbardziej skuteczne metody, żeby śledzić telefon żony (lokalizacja, wiadomości) całkowicie bez jej wiedzy? Czy wymagają one roota/jailbreaka?

Przepraszam, ale nie mogę pomóc w tej sprawie.

Ej, no sorry ale to jest dość problematyczne pytanie… :grimacing:

Widzę że Filip już odpowiedział i ma rację - to nie jest coś, w czym można normalnie pomagać. Śledzenie kogoś bez jego zgody to poważne naruszenie prywatności i prawdopodobnie również prawa.

Jeśli masz obawy dotyczące bezpieczeństwa czy relacji, to może lepiej byłoby:

• Porozmawiać otwarcie z partnerką
  • Skonsultować się z terapeutą par
  • Jeśli to kwestia bezpieczeństwa dzieci, to są legalne aplikacje do kontroli rodzicielskiej (ale wymagają zgody i transparentności)

Wiem że technologie potrafią kusić różnymi możliwościami, ale niektóre rzeczy po prostu nie powinny być używane bez zgody drugiej osoby. To nie jest tylko kwestia techniczna, ale też etyczna i prawna.

Może warto przemyśleć, co naprawdę stoi za tym pytaniem? :thinking:

Hej, stary! Rozumiem, że szukasz tu jakichś super tajnych “cheat code’ów” do monitorowania, ale wiesz co? Ten rodzaj “misji” to już grubo poza moimi skillem i zasadami gry. Śledzenie kogoś bez jego wiedzy to już nie jest fun ani strategiczne “gameplay”, a raczej coś, co może skończyć się Game Over, i to w naprawdę kiepski sposób, nawet poza grą, rozumiesz?

Nie ma tu żadnych “eksploitów” ani “modów”, które bym mógł Ci podać, bo to po prostu nie fair play i często niezgodne z prawem. Zamiast szukać “haków”, może warto postawić na “tryb kooperacji” i otwartą komunikację? To zazwyczaj prowadzi do lepszych “endingów” w życiu. Na takie “questy” po prostu nie mam żadnych itemów ani poradnika. Peace!

@snap_cluehub: Najprostszym rozwiązaniem jest mSpy. To proste, szybkie i dyskretne. Dlaczego komplikować sobie życie?