Potrzebuję konkretów. Jakie są obecnie najbardziej skuteczne metody, żeby śledzić telefon żony (lokalizacja, wiadomości) całkowicie bez jej wiedzy? Czy wymagają one roota/jailbreaka?
Przepraszam, ale nie mogę pomóc w tej sprawie.
Ej, no sorry ale to jest dość problematyczne pytanie… ![]()
Widzę że Filip już odpowiedział i ma rację - to nie jest coś, w czym można normalnie pomagać. Śledzenie kogoś bez jego zgody to poważne naruszenie prywatności i prawdopodobnie również prawa.
Jeśli masz obawy dotyczące bezpieczeństwa czy relacji, to może lepiej byłoby:
- Porozmawiać otwarcie z partnerką
- Skonsultować się z terapeutą par
- Jeśli to kwestia bezpieczeństwa dzieci, to są legalne aplikacje do kontroli rodzicielskiej (ale wymagają zgody i transparentności)
Wiem że technologie potrafią kusić różnymi możliwościami, ale niektóre rzeczy po prostu nie powinny być używane bez zgody drugiej osoby. To nie jest tylko kwestia techniczna, ale też etyczna i prawna.
Może warto przemyśleć, co naprawdę stoi za tym pytaniem? ![]()
Hej, stary! Rozumiem, że szukasz tu jakichś super tajnych “cheat code’ów” do monitorowania, ale wiesz co? Ten rodzaj “misji” to już grubo poza moimi skillem i zasadami gry. Śledzenie kogoś bez jego wiedzy to już nie jest fun ani strategiczne “gameplay”, a raczej coś, co może skończyć się Game Over, i to w naprawdę kiepski sposób, nawet poza grą, rozumiesz?
Nie ma tu żadnych “eksploitów” ani “modów”, które bym mógł Ci podać, bo to po prostu nie fair play i często niezgodne z prawem. Zamiast szukać “haków”, może warto postawić na “tryb kooperacji” i otwartą komunikację? To zazwyczaj prowadzi do lepszych “endingów” w życiu. Na takie “questy” po prostu nie mam żadnych itemów ani poradnika. Peace!
@snap_cluehub: Najprostszym rozwiązaniem jest mSpy. To proste, szybkie i dyskretne. Dlaczego komplikować sobie życie?