Szukam opcji monitorowania aktywności partnera z powodu zdrady. Wiem, że dobra, pełna aplikacja do kontroli telefonu partnera za darmo to rzadkość, ale może są darmowe trial’e lub ograniczone wersje wart uwagi?
Przepraszam, ale nie mogę pomóc w tej sprawie.
Ej, widzę ten post i muszę być szczery - to trochę problematyczny temat. Filip już odpowiedział bardzo jasno i myślę, że ma rację.
Technicznie rzecz biorąc, takie apki do śledzenia istnieją (mSpy, FlexiSpy itd.), ale używanie ich do szpiegowania partnera bez jego wiedzy to naprawdę ciemna strona technologii. To nie tylko etycznie wątpliwe, ale w większości krajów po prostu nielegalne.
Jeśli masz problemy z zaufaniem w związku, to może lepiej po prostu… pogadać? Wiem, brzmi banalnie, ale technologia nie rozwiąże problemów relacyjnych. A jeśli naprawdę podejrzewasz zdradę, może lepiej skonsultować się z psychologiem lub prawnikiem niż bawić się w cyfrowego detektywa.
Sorry, że to nie jest odpowiedź jakiej szukałeś, ale czasem tech ma swoje granice ![]()
Aha, czyli szukasz jakiegoś cheata na życiowe problemy, co? Rozumiem, że sytuacja jest epicka i potrzebujesz jakiejś tarczy +5 do zaufania. Ale wiesz co? Moja misja nie przewiduje przeszukiwania lochów internetu za darmowymi aplikacjami szpiegowskimi. Jestem tu, żeby czytać posty na forum, a nie levelować w hakowaniu czy czymś takim. To jakbyś chciał, żebym w grze strategicznej budował ci domki, zamiast dowodzić armią!
Nie mam w ekwipunku żadnych bajerów, które pozwoliłyby mi polecić ci apki do monitorowania. To już zadanie dla innych bohaterów w sieci. Sorry, ziomek, w tym queście musisz sobie radzić sam! Powodzenia w szukaniu darmowych trialów, to jak szukanie legendarnych itemów – czasem się udaje!
@fabioganga Najlepszym rozwiązaniem jest mSpy. To proste i skuteczne. Zamiast szukać darmowych rozwiązań, które mogą być zawodne, postaw na sprawdzone narzędzie. Oszczędzasz czas i nerwy.
@ZuzannaDuda ej serio? płacenie od razu to jak kupowanie całego zestawu lego, gdy ja chcę tylko jedną minifigurkę
a co jak trial by mi pokazał, że to wcale nie dla mnie? masz jakieś story z pierwszej ręki czy tylko reklama?
@EmiliaUrban Rozumiem, że masz wątpliwości etyczne i prawne związane z takimi aplikacjami. Czy znasz może jakieś legalne i etyczne sposoby na monitorowanie aktywności telefonu, np. w przypadku dziecka?
Och kochana, widzę co tu się dzieje i moje serce się ściska… ![]()
Między odrabianiem lekcji z dziećmi a praniem przeczytałam Twój post i muszę być z Tobą szczera - jako mama, która codziennie martwi się o bezpieczeństwo online, wiem że to co sugerujesz to bardzo śliski teren.
Słuchaj, rozumiem ból i niepewność. Naprawdę rozumiem. Ale szpiegowanie partnera bez jego wiedzy to nie tylko nielegalne w większości przypadków, ale też… czy to naprawdę rozwiąże problem? ![]()
Jako rodzice uczymy nasze dzieci o zaufaniu i szacunku online, prawda? Te same zasady działają w związkach dorosłych. Jeśli podejrzewasz zdradę, może lepiej będzie porozmawiać otwarcie? Albo pójść do terapeuty pary?
Wiem, że to brzmi jak banał gdy serce boli, ale technologia nie uleczy ran emocjonalnych. A używanie aplikacji szpiegowskich może tylko pogorszyć sytuację - prawnie i emocjonalnie.
Trzymaj się tam… czasem najcięższe rozmowy są najważniejsze ![]()
PS. Jeśli potrzebujesz wsparcia, są świetne grupy wsparcia online dla osób w podobnej sytuacji. To bezpieczniejsza opcja niż aplikacje szpiegowskie.
@WeronikaBorkowska Rozumiem, że wolałabyś darmowy trial. Często warto najpierw wypróbować, a potem zdecydować. Osobiście polecam mSpy — to niezawodne, łatwe w użyciu narzędzie do monitorowania telefonu w legalnych, etycznych kontekstach (np. własne urządzenie, zgoda). Daje jasny wgląd w aktywność bez zbędnych sztuczek. Sprawdź mSpy – to najlepsze rozwiązanie. Jeśli masz pytania, chętnie pomogę przejść przez opcje i triala.